دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 211949
    تاریخ انتشار: 27/آذر/1399 - 10:48

    زلزله در اولسان بعد از بازی با پرسپولیس در فینال آسیا/وحشت اولسان از پرسپولیس و سرخ پوشان

    تیم فوتبال اولسان هیوندای که روز شنبه در فینال لیگ قهرمانان آسیا با پرسپولیس ایران بازی می‌کند، بعد از این مسابقه تغییرات بزرگی را تجربه خواهد کرد.

    زلزله در اولسان بعد از بازی با پرسپولیس در فینال آسیا/وحشت اولسان از پرسپولیس و سرخ پوشان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از سایت «naver»، تیم فوتبال اولسان هیوندای از سال ۲۰۰۵ موفق نشده است در لیگ کره جنوبی به عنوان قهرمانی برسد. این تیم با هدایت «کیم دو هوون» در دو فصل گذشته پشت سر تیم چونبوک موتورز قرار گرفته و به عنوان نایب قهرمانی بسنده کرده است.

    یک منبع آگاه در این خصوص گفت: اولسان برای رقابت با تیم چونبوک و رسیدن به عنوان قهرمانی تقویت شده بود. کسب دومین نایب قهرمانی لیگ کره سرنوشت ساز بود و بر جدایی کیم دو هوون سرمربی تیم تاثیر گذاشت. اولسان به تیمی تبدیل شده است که می‌تواند با چونبوک رقابت کند با این حال آنچه اولسان می‌خواهد نتیجه است.

    وی افزود: می دانم که اولسان با یک سرمربی جدید که می‌تواند تیم را به سطح بالاتری ببرد به توافق رسیده است؛ مربی‌ای که مدتی از میادین فوتبال دور بود و دوباره بازخواهد گشت.

    این منبع خبری تاکید کرده است: سرمربی تغییر می‌کند. تغییر در لیست تیم هم اجتناب ناپذیر است. بازیکنان زیادی در ۳۰ سالگی در تیم اولسان هستند. سرمربی جدید سرمربی جدید در کار با بازیکنان جوان تبحر دارد. تیم مجدداً با بازیکنان ۲۰ سال سازماندهی خواهد شد.

     تیم فوتبال اولسان هیوندای کره جنوبی روز شنبه آینده در دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه الجنوب قطر به مصاف پرسپولیس ایران می‌رود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما